Friday, January 28, 2011

Male Jaw Implants Before And After

spaghettini allo zafferano con zucchini e funghi

a first simple but very tasty. In season, they use fresh mushrooms, now I have used my dried porcini. Look what color are the cherry tomatoes ... are my tomatoes in the garden this summer, from frozen raw ... good result, remain perfect, is an idea that I suggest. now I explain how to do questa pasta:

Ingredienti:

  • 3-4 zucchini (quelli chiari)
  • cipolla
  • prezzemolo aglio
  • funghi secchi (un pugno)
  • pomodorini ciliegia
  • zafferano
  • olio col peperoncino
  • pecorino grattuggiato
  • qualche foglia di basilico
Ammollare i funghi secchi in acqua calda. Tagliare a tocchetti le zucchine, far rosolare una cipolla a fettine in olio, aggiungere le zucchine, un pochino d'acqua, un dado. Aggiungere prezzemolo e aglio tritati. Quando sono quasi cotti, aggiungere i funghi tritati ed i pomodorini ed un pochino d'olio piccante.

Far cuocere gli spaghetti in acqua and saffron (did you see what a beautiful bright yellow spaghetti have?)
When they are cooked al dente, pour into the pan, add the basil and sauté. Finally add the cheese.

0 comments:

Post a Comment